середа, 06 лютого 2008 13:05

Кержаков не проти пограти в Україні

Кержаков не проти пограти в Україні
Нападник збірної Росії і іспанської "Севільї" Олександр Кержаков останнім часом дуже рідко виходить на поле. Гравець не отримує необхідну ігрову практику і думає про те, щоб змінити клуб.

- За всі останні місяці саме в січні я отримав найбільшу ігрову практику. Часу, щоб проявити себе, вважаю, було досить. На жаль, жодного гола забити не вдалося. Позначилося те, що до цього грав украй рідко. Не думаю, що втратив упевненість в своїх силах, але не відбитися на внутрішньому стані вся ця історія не могла. У зимовий період дозаявок в клуб регулярно надходили пропозиції з проханням віддати мене в оренду. Я повідомив керівництво "Севільї", що не проти такого варіанту. Хотів, щоб мене відпустили хоч би на півроку, оскільки до чемпіонату Європи дуже хочеться отримувати постійну ігрову практику. На жаль, клуб мені в такій можливості відмовив, - сказав Кержаков.

- Можу повернутися до Росії або на Україну. Чом би і ні? Якщо мені надійде конкретна пропозиція від солідного російського або українського клубу, її можна буде обговорити, - додав колишній футболіст санкт-петербурзького "Зеніту".

- Пропозицій від зарубіжних клубів було немало. Наприклад, існували варіанти в тій же Іспанії. До них, наскільки мені відомо, можна буде повернутися влітку. Ось тільки грати мені потрібно саме зараз, - резюмував форвард збірної Росії.

Свого часу ходили розмови про те, що Кержаковим цікавиться київське "Динамо". Дуже тепло про цього форварда говорив і головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу.

"Еврофутбол.ру" 
Зараз ви читаєте новину «Кержаков не проти пограти в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі