пʼятниця, 22 червня 2012 12:54

Касільяс поцілує журналіста, якщо збірна Іспанії виграє Євро

Касільяс поцілує журналіста, якщо збірна Іспанії виграє Євро
Ікер Касільяс під час інтерв'ю з Хосе Рамоном Де Ла Мореною. Фото: Cadena Ser

Голкіпер збірної Іспанії Ікер Касільяс пообіцяв розцілувати іспанського журналіста Хосе Рамона Де Ла Морену в разі перемоги на Євро-2012. Про це Касільяс заявив в інтерв'ю радіостанції Cadena Ser.

Де Ла Морена запитав Касільяса, чи буде той знову цілувати журналістів прямо в ефірі (після перемоги на ЧС-2010 іспанський голкіпер поцілував на очах у мільйонів телеглядачів свою дівчину, телеведучу Сару Карбонеро).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Касільяс закінчив інтерв"ю поцілунком (ВІДЕО)

У відповідь Касільяс пообіцяв "поцілувати в ніс" самого Де Ла Морену. "Подивимося, чи вдасться тобі зловити мене", - зауважив зі свого боку радіоведучий.

Касільяс в цілому позитивно оцінив початок Євро-2012 для Іспанії, хоча зазначив, що "планка завідомо піднята дуже високо, і будь-яке незначне її зниження стає новиною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболіст збірної Іспанії дав інтерв"ю з металевим відром на голові (ВІДЕО)

Збірна Іспанії вийшла з першого місця з групи C, здобувши перемоги над ірландцями і хорватами, а також зігравши внічию з італійцями. У чвертьфіналі іспанці зіграє 23 червня проти збірної Франції, а переможець цієї гри зустрінеться в півфіналі з Португалією.

Зараз ви читаєте новину «Касільяс поцілує журналіста, якщо збірна Іспанії виграє Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі