неділя, 28 лютого 2021 10:45

Каштру прокоментував протистояння з Фонсекою

Каштру прокоментував протистояння з Фонсекою
Луїш Каштру працював із Пауло Фонсекою. Фото Уніан

Наставник "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував жеребкування 1\16 фіналу Ліги Європи. Суперником "Шахтаря" стала італійська "Рома".

"Жеребкування нас ніколи не дивує. Попастися може будь-яка команда, і ми повинні бути підготовлені до кожної. На єврокубковому шляху у нас вже були величезні труднощі: деякі ми змогли подолати, деякі - не так успішно. На нас чекає ще одна складність. Сподіваюся, ми пройдемо її успішно". Повідомляє сайт Футбол Україна.

"Паулу Фонсека - мій друг. Ми разом працювали в "Порту". Коли він пішов із "Шахтаря", я прийшов на заміну. Він великий тренер з великими знаннями і чудовою якістю футболу. Але гра буде не проти Паулу Фонсека, а проти "Роми". І також Фонсека буде грати не проти Каштру, а проти "Шахтаря". У обох команд буде явне бажання пройти в чвертьфінал. Це будуть дуже складні зустрічі - спочатку в Римі, потім в Києві. У нас є всі надії пройти далі", - сказав Каштру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" порушує закон про мову

Перший матч протистояння відбудеться 11 березня в Римі. Колишній гравець "Шахтаря" Віктор Грачов вважає шанси команд рівними.

Зараз ви читаєте новину «Каштру прокоментував протистояння з Фонсекою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі