пʼятниця, 19 серпня 2011 11:19

"Карпати" не реалізували два стовідсоткові моменти" - Кононов

"Карпати" не реалізували два стовідсоткові моменти" - Кононов

У четвер, 18 серпня, в першому матчі 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи львівські "Карпати" поступилися на виїзді грецькому ПАОКу - 0:2. Післяматчеві коментарі головних тренерів команд, які наводить офіційний сайт львів'ян.

Олег Кононов, головний тренер "Карпат": "Ми хотіли не допустити помилок, зіграти так, щоб ПАОК не забив, але нам це не вдалося. Зараз рахунок 2:0 на користь суперника, але у нас буде така ж чудова атмосфера на стадіоні. Сподіваюся, у нас буде така ж хороша гра, але з забитими м'ячами і позитивним результатом за сумою двох матчів.

Чому так вийшло, що "Карпати" не забили гол? Напевно, удача була на боці ПАОКа. Будь-який гол, який влітає у ворота команди, завжди негативно впливає на її настрій. Тим більше, що ми не реалізували два стовідсоткові моменти ... Але нічого, команда не здавалася - вона грала на атаку, щоб забити, і після першого пропущеного гола, і після другого. Тому я з оптимізмом дивлюся на матч".

Ласло Болоні, головний тренер ПАОКа: "Рахунок зараз 2:0 на нашу користь, але запевняю - гра триває. У Львові нас чекає дуже важкий виїзний матч. У першому таймі наші гравці не мали можливості забити м'яч, вони його просто не отримували. Вони отримували погані паси, але навіть у цих моментах я очікував від них набагато більшого. У середній лінії розташування гравців на полі були помилковими.

Після того як ми повели в рахунку, я чекав від хавбеків більш потужної гри. Чекав, щоб вони грали в чотири гравці в середній лінії, але Лазар грав занадто близько до воріт суперника. Він і Гарсія зіграли не так, як я хотів. Але Гарсія дуже технічний гравець, він заслуговує того, щоб грати в нашому клубі, і він ще не раз покаже себе в нашій команді. У другому таймі ми зіграли тактично набагато краще, навіть незважаючи на кілька поганих епізодів.

"Карпати" сьогодні краще нас контролювали м'яч. Ми знаємо, що у цієї команди хороший півзахист. Їх гравці набагато швидші, ніж наші футболісти, тому це не було сюрпризом для нас. Ми ж в цілому грали не дуже красиво, але досить непогано. Ми утримали рахунок 2:0, що є не дуже добре, але й непогано. Одним словом, цей результат не забезпечує нам перемогу за сумою двох матчів".

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" не реалізували два стовідсоткові моменти" - Кононов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі