четвер, 09 вересня 2010 09:41

Капітан збірної Ліхтенштейну розкритикував українського арбітра

Капітан збірної Ліхтенштейну розкритикував українського арбітра

Капітан збірної Ліхтенштейну Маріо Фрік заявив, що український суддя Віктор Швецов наприкінці матчу кваліфікації Євро-2012 проти Шотландії (1:2) додав занадто багато часу.

"Я дуже засмучений. Ми говорили з арбітром наприкінці матчу, але що могли вдіяти? Матч завершено, ми програли. Шотландці забили чудовий гол на останній хвилині, але ми відчуваємо, що нас обдурили.

Коли відкрили рахунок, то це було ніби сон - бо саме я забив цей гол, а у мене вчора був день народження. Проте потім отримав травму і залишив поле.

Ми могли домогтися визначного результату для себе у виїзних матчах, але в нас вкрали його. Не думаю, що Шотландія пройде кваліфікацію", - наводить слова Фріка The Telegraph.

Віктор Борисович Швецов народився 22 червня 1969 в Одесі. Категорію ФІФА отримав в 2008 році. Хобі - література, комп"ютери.

У суддівську кар"єру Віктор Швецов подався в 1991 році. Тоді він почав обслуговувати регіональні футбольні змагання. Через рік - у 1992 році став обслуговувати Любительський чемпіонат України з футболу, а з 1994 року почав судити матчі другої ліги.

Через 8 років Швецов став обслуговувати матчі першої ліги, а вже з 2005 року підвищився до рівня Прем"єр Ліги. У 2008 році отримав категорію арбітра ФІФА. У тому ж році обслуговував фінал Кубка України 2008. Показав 6 червоних карток.

За матеріалами Sports.ru, "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Капітан збірної Ліхтенштейну розкритикував українського арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі