пʼятниця, 10 листопада 2017 14:45

Капітан "Реала" запросив Неймара в команду

Капітан "Реала" запросив Неймара в команду
"Я вже відкрив двері для нього" — Рамос про Неймара

Капітан мадридського "Реала" Серхіо Рамос заявив, що в команді чекають нападника "Парі Сен-Жермен" Неймара.

"Мені подобається грати з кращими, і зрозуміло, що Неймар - один з таких гравців. Можливо, йому було простіше перейти в ПСЖ замість того, щоб безпосередньо долучитися до "Реалу".

Це все особисті рішення, і ти ніколи не дізнаєшся, що станеться, тому що світ футболу постійно крутиться. Я вже відкрив двері для нього", - заявив Рамос, зазначивши, що між ним і Неймаром склалися хороші стосунки.

8 листопада повідомлялося, що бразилець втратив мотивацію до виступу в чемпіонаті Франції через низький рівень конкуренції, симулював м'язову травму і відмовився їхати на матч з "Анже". За інформацією іспанських ЗМІ, Неймар також не зміг адаптуватися до життя у Франції і не зміг порозумітися з головним тренером Унаї Емері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймар попросив у гравців "Барселони" дозволу повернутися

Форвард перейшов в ПСЖ з "Барселони" - принципового суперника "Реала". Трансфер відбувся влітку 2017 року. Французький клуб заплатив за нього 222 млн євро, зробивши рекордну угоду в історії футболу.

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Реала" запросив Неймара в команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі