четвер, 20 березня 2008 15:16

Капелло викликав Бекхема на матч з Францією

Головний тренер збірної Англії з футболу Фабіо Капелло повернув в команду півзахисника "Лос-Анджелес Гелаксі" Девіда Бекхема. Футболіст потрапив в склад на товариський матч зі збірною Франції, який відбудеться 26 березня в Парижі і може стати для Бекхема сотою грою за національну команду.

Всього на матч з Францією Капелло викликав 30 футболістів. На сайті Футбольної асоциациі Англії наголошується, що цей список має розширений характер, але не пояснюється, чи буде хтось з гравців виведений зі складу за підсумками матчів англійської прем"єр-ліги в найближчий вікенд або за підсумками тренувального збору.

Що стосується Бекхема, то головний тренер збірної Англії не викликав його в команду на товариський матч проти Швейцарії (6 лютого), який став для Капелло першим на посту наставника англійської команди. Та гра завершилася перемогою англійців з рахунком 2:1.

Склад збірної Англії на матч з Францією:

Воротарі: Девід Джеймс ("Портсмут"), Скотт Карсон ("Астон Вілла"), Кріс Кіркланд ("Віган").

Захисники: Уейн Брідж ("Челсі"), Ешлі Коул ("Челсі"), Девід Уітер ("Мідлсбро"), Ріо Фердінанд ("Манчестер Юнайтед"), Глен Джонсон ("Портсмут"), Джон Террі ("Челсі"), Уес Браун ("Манчестер Юнайтед"), Джолеон Лескотт ("Евертон"), Меттью Апсон ("Вест Хем"), Джонатан Вудгейт ("Тоттенхем").

Півзахисники: Френк Лемпард ("Челсі"), Стівен Джеррард ("Ліверпуль"), Гарет Баррі ("Астон Вілла"), Девід Бекхем ("Лос-Анджелес Гелаксі", США), Джермейн Дженас ("Тоттенхем"), Оуен Харгрівз ("Манчестер Юнайтед"), Джо Коул ("Челсі"), Ешлі Янг ("Астон Вілла"), Стюарт Даунінг ("Мідлсбро"), Шон Райт-Філліпс ("Челсі"), Девід Бентлі ("Блекберн").

Нападаючі: Тео Уолкотт ("Арсенал"), Габріел Агбонлахор ("Астон Вілла"), Майкл Оуен ("Ньюкасл"), Уейн Руні ("Манчестер Юнайтед"), Пітер Крауч ("Ліверпуль"), Джермейн Дефо "(Портсмут").

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Капелло викликав Бекхема на матч з Францією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі