вівторок, 19 грудня 2006 10:49

Каннаваро став кращим гравцем світу за версією ФІФА

 

Капітан збірної Італії Фабіо Каннаваро, 33 роки, став володарем титулу кращого футболіста 2006 року за версією ФІФА, повідомляє Рейтерс.

Каннаваро отримав "Діамантовий м"яч", випередивши француза Зінедіна Зідана і бразильця Роналдіньйо. У листопаді Каннаваро був вручений "Золотий м"яч" як кращому футболіст Європи за версією журналу "Франс Футбол".

- Більше вже і нічого бажати, після Кубка світу і "Золотого м"яча". Більшого досягти просто неможливо, - сказав Каннаваро під час церемонії нагородження.

Інформація про перемогу Каннаваро з"явилася в іспанських ЗМІ ще напередодні. Як повідомила в неділю іспанська радіостанція Cadena SER, в ході голосування захисник мадридського "Реала" отримав 498 голосів, Зідан - 454, а за Роналдіньйо проголосували 380 чоловік. В голосуванні брали участь тренери та капітани 165 збірних світу.

Каннаваро став першим захисником, який отримав титул кращого футболіста року з моменту запровадження цього почесного звання в 1991 році.

Звання кращої футболістки 2006 року за версією ФІФА отримала півзахисниця збірної Бразилії Марта, яка набрала 475 голосів.

Зараз ви читаєте новину «Каннаваро став кращим гравцем світу за версією ФІФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі