субота, 26 червня 2010 13:21

Каннаваро назвав страх головною причиною провалу збірної Італії на ЧС-2010

Каннаваро назвав страх головною причиною провалу збірної Італії на ЧС-2010

Капітан збірної Італії з футболу Фабіо Каннаваро назвав страх головною причиною провалу своєї команди на чемпіонаті світу в ПАР. Каннаваро заявив, що багато гравців італійський збірної так і не змогли подолати страх і впоратися з тиском, і саме через це команда не показала хорошої гри, повідомляє AFP.

Захисник зізнався, що коли під час матчів він дивився на обличчя своїх партнерів, то розумів, що вони дуже нервують. За словами Каннаваро, коли футболіст занадто сильно нервує, він не може чітко мислити на полі і багато помиляється.

Крім того, капітан італійської збірної відзначив, що зараз у його країні немає таких великих гравців, якими раніше були, наприклад, Франческо Тотті і Алессандро Дель П'єро. Каннаваро нагадав, що в міланському "Інтері", який в минулому сезоні виграв чемпіонат Італії, Кубок країни і Лігу чемпіонів, майже немає італійців.

За словами захисника, італійські клуби повинні зрозуміти, що провал на чемпіонаті світу - це також і їхня невдача. Каннаваро вважає, що клуби повинні виховувати молодих італійських футболістів, які в майбутньому зможуть грати за національну команду.

Каннаваро ще до початку ЧС-2010 оголосив, що цей турнір стане для нього останнім у збірній Італії. Крім того, кар'єру в національній команді завершили Дженнаро Гаттузо, Андреа Пірло і головний тренер Марчелло Ліппі. Новим наставником збірної Італії стане Чезаре Пранделлі.

На чемпіонаті світу в ПАР італійці зіграли внічию зі збірними Парагваю (1:1) і Нової Зеландії (1:1), а у вирішальному матчі групового турніру поступилися Словаччині (2:3) і посіли останнє місце в групі F.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Каннаваро назвав страх головною причиною провалу збірної Італії на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі