понеділок, 24 вересня 2007 13:18

Кан збирається повісити бутси на цвях

У 2008 році легендарний німецький голкіпер Олівер Кан, 38 років, зіграє востаннє в матчі між "Баварією" і збірною Німеччини, повідомляє www.football.ua.

Менеджери клубу упевнено називають ім"я його наступника.

- Це відбудеться в серпні 2008 року, і для мене особлива честь, що цього дня проти "Баварії" зіграє національна збірна, - заявив Кан.

На чемпіонаті світу 2006 року Кан утретє став кращим голкіпером миру і, зігравши в цілому 86 ігор у складі збірній, пішов з національної команди Німеччини. А після матчу "Баварія" - "Гамбург" Кан став воротарем-рекордсменом Бундесліги, зігравши 535 матчів в рамках чемпіонатів країни. Після закінчення сезону 2007/2008 голкіпер має намір залишити і "Баварію".

- Я зміг би грати ще пару років, я в такій же фізичній формі, що і 20 років тому. Але я не хочу, - констатував знаменитий голкіпер.

Карл-Хайнц Румменігге, спортивний директор клубу "Баварія", заявив, що в майбутньому в команду як і раніше запрошуватимуть "зоряних" гравців.

- Такі трансфери, як прихід Клозе, Рібері і Тоні - новий спосіб заміни кількості якістю, - повідомив спортивний директор "Sportbild". - Вдалий досвід придбання Луки Тони або Франка Рібері переконує нас в необхідності практикувати це і надалі.

Але таких серйозних придбань, як на початку цього сезону, коли на нових гравців було витрачено 70 млн. євро, в найближчому майбутньому не передбачається. Як говорить Румменіге, зараз метою команди є "вибіркове" посилення команди. У минулому щорічно на нових гравців витрачалися близько 22 млн. євро. Тепер такі ж витрати повинні доводитися на окремих гравців. Для порівняння: придбання Рібері коштувало клубу 25 млн. євро.

- Що стосується відходу "зоряного" Кана, то можна з упевненістю сказати, що у Міхаеля Рензінга не буде конкурентів, - відзначив Румменігге, тим самим давши зрозуміти, хто в наступному сезоні стане воротарем "Баварії" після завершення спортивної кар"єри Кана.
Зараз ви читаєте новину «Кан збирається повісити бутси на цвях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі