четвер, 19 серпня 2010 11:55

Калитвинцев зробив прогноз на матчі Ліги Європи

Калитвинцев зробив прогноз на матчі Ліги Європи

Сьогодні, у перших матчах 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи зіграють відразу чотири українські клуби. Очікуваннями від матчів поділився один з тренерів збірної України Юрій Калитвинцев.

"Байєр" - "ТАВРІЯ"

- Зрозуміло, привертає увагу суперник кримчан. Хоча сезон в Німеччині ще не стартував, і незрозуміло, що являє собою "Байєр" на даний момент. "Таврія" може цим скористатися. Зараз сімферопольці грають нестабільно, але вони ду-у-дуже хотіли потрапити в єврокубки. І цей матч стане справжньою перевіркою їхніх амбіцій. У першу чергу, нашій команді треба виявити справжній характер. А цієї якості у "Таврії" вистачає.

"Галатасарай" - "КАРПАТИ"

- Очікую від "Карпат" сюрпризу. Якщо вони зіграють так впевнено і сміливо, як у чемпіонаті України, у них є непогані шанси. Нічого страшного в "Галатасараї" немає. Я пограв в Туреччині і знаю особливості гри їхніх команд - емоції переважають. Божевільна підтримка трибун надто вже жене гравців вперед. Це може навіть допомогти більш розсудливим львів'янам.

"ДНІПРО" - "Лех"

- Протистояння з поляками завжди були для наших команд цікавими і непростими. Сусіди все-таки. Ну, не любимо ми один одного на футбольному полі (сміється). Звідси і наполеглива, жорстка гра - пам'ятаю це навіть по товариських матчах на зборах. До того ж, після поразки від "Металіста" у дніпропетровців накопичилася злість, яку вони постараються зігнати на поляків. Так що нудно не буде.

"Омонія" - "МЕТАЛІСТ"

- Головне, щоб у гравців "Металіста" не виникло проблем з недооцінкою. Зараз на одному класі складно обіграти навіть найслабшого суперника. Сподіваюся, Маркевич не дозволить своїм підопічним розслабитися. "Омонія" все-таки чемпіон країни, випередила АПОЕЛ, який у минулому році не відбував номер у груповому раунді Ліги чемпіонів. Та й на власному досвіді, коли "Динамо"-2 щорічно проводило на Кіпрі збори, я переконався - тутешні команди вміють грати, причому дуже організовано це роблять.

За матеріалами "Газета по-киевски"

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев зробив прогноз на матчі Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі