середа, 30 березня 2011 13:08

Калитвинцев не зміг подолати прокляття збірної Італії
15

Фото: Reuters

У Києві відбувся товариський матч між збірними України та Італії. Синьо-жовті програли супернику, дозволивши футболістам Скуадри Адзурри двічі розписатися у воротах Олександра Шовковського.

Рахунок в матчі був відкритий на 27-й хвилині зустрічі. Гравець збірної Італії Доменіко Крішіто подав м'яч у штрафний, внаслідок чого сфера опинилася у Джузеппе Россі. Останній майже впритул засмутив дезорієнтованого Шовковського - 0:1.

У середині другого тайму збірна Італії залишилася в меншості. За дві жовті картки поле залишив Давид Асторі. Тим не менш, італійці змогли стримати атаки українців, а також забити ще один гол.

Чергове взяття воріт збірної Україні сталося за 10 хвилин до кінця зустрічі. Себастьян Джовінко після швидкої контратаки віддав гольовий пас на Алессандро Мотрі, який потрапив в штангу, а вже від неї м'яч опинився в сітці воріт. У підсумку 0:2 і збірна України програє не найсильнішій, "експериментальній" Італії, повідомляє DELFI.

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев не зміг подолати прокляття збірної Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі