понеділок, 18 червня 2007 14:02

Калініченко: "У "Спартаку" я не футболіст, а найнятий робітник"

Український півзахисник московського "Спартака" Максим Калініченко прокоментував українському виданню "Сегодня" слова генерального менеджера команди Сергія Шавло про те, що клуб готовий продати футболіста.

- Якщо він таке сказав, значить, мене налаштовані продати. Хоча на сьогоднішній день особисто я ніяких пропозицій не отримував. Словами Сергія Шавло наповнений інтернет і газети. Якби він цього не говорив, то вже давно дав би спростування. Якщо хочуть продати, хай продають.

На питання, чи є в нього бажання поборотися за місце в основному складі "Спартака", Калініченко відповів: "У мене було і залишається бажання грати у футбол. Інших бажань у мене немає. У мене немає бажання з кимось боротися, щось доводити, відстоювати свої принципи в жорсткій манері. Я просто хочу грати. Якщо мене не бачать в основному складі "Спартака", що поробиш. Адже мені не 15, не 19 і навіть не 25 років, щоб таким чином мене лякати".

.- На сьогодні я не маю нічого іншого. Я футболіст "Спартака", вірніше, не футболіст, а найнятий робітник. Назвати футболістом мене зараз важко. Я не грав вже не пам"ятаю скільки. Якщо я сидітиму на лавці, перетворюся на кого завгодно, але тільки не в футболіста. Така ситуація мене не влаштовує. Якщо Шавло озвучив суму (за інформацією видання, $5 млн. ), значить, тепер залишається чекати покупця, – відповів Калініченко на питання про спроби самостійно знайти собі новий клуб.

Зараз ви читаєте новину «Калініченко: "У "Спартаку" я не футболіст, а найнятий робітник"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі