вівторок, 05 лютого 2008 19:50

Кака через травму коліна вибув на невизначений термін

Травма коліна, отримана півзахисником "Мілана" Кака в матчі 21-го туру італійської серії А проти "Фіорентіни", може залишити його поза грою як мінімум на чотири місяці. Таким чином у "россонері" намічаються серйозні проблеми в нападі, адже окрім Кака в клубному лазареті нині знаходяться Алешандре Пато, Індзагі і Роналдо.

Кака і Алешандре Пато отримали травми в матчі чемпіонату Італії проти "Фіорентіни". У першого пошкоджено ліве коліно, а в другий підвернув правий гомілкостоп.

У останньому поєдинку Серії А Кака вийшов на поле в стартовому складі і був замінений на 81-й хвилині у зв"язку з травмою. Пато вийшов на заміну на 66-й хвилині, а через 11 хвилин забив переможний гол своєї команди, після чого отримав пошкодження, але дограв зустріч до кінця.

- У нас знову надзвичайна ситуація. Джилардіно дискваліфікований через перебор жовтих карток. Сподіваємося, що Індзагі або Роналдо зможуть відновитися до наступної неділі - сказав наставник "Мілана" Карло Анчелотті.

Матч "Фіорентіна" - "Мілан" закінчився з рахунком 0:1. Єдиний гол на 77-й хвилині забив Пато. Після цієї перемоги підопічні Карло Анчелотті піднялися на 5-й рядок турнірної таблиці Серії А.

"Чемпіонат.ру"
Зараз ви читаєте новину «Кака через травму коліна вибув на невизначений термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі