середа, 09 липня 2008 16:31

Кабмін компенсував "Юджину" демонтаж "Троїцького"

Кабмін компенсував "Юджину" демонтаж "Троїцького"
Кабінет Міністрів схвалив договір, укладений між Київміськадміністрацією, Державним управлінням справами й компанією "Юджин" про надання "Юджину" земельної ділянки на території Національного комплексу "Експоцентр України" як компенсації за демонтаж центру "Троїцкий" у Києві.

Про це на брифінгу повідомив віце-прем"єр Іван Васюник.

З його слів, Кабмін вважає схваленням угоди прийняття розпорядження про відкликання всіх судових позовів до компанії "Юджин" щодо знесення будівлі.

Васюник зазначив, що сьогодні в Кабмін надійшов офіційний запит Київміськадміністрації із проханням схвалити угоду, на що Кабмін направив їй письмове підтвердження.

"Просимо вважати прийняття розпорядження Кабінету Міністрів про відкликання судових позовів формальним узгодженням угоди", - процитував Васюник текст відповіді Кабміну на лист Київміськадміністрації.

Крім того, Васюник підкреслив неприпустимість публічного з"ясування відносин між чиновниками щодо питання підготовки України до ЧЄ-2012.

Серед таких неприпустимих заяв він назвав заяви мера Києва Леоніда Черновецького про затягування Кабміном узгодження договору, а також заяви керівника Нацагентства з підготовки до Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році Євгена Червоненка про намір судового розгляду із президентом Федерації футболу Григорієм Суркісом і невдоволенні рішеннями Кабміну.

"Українські новини"

Зараз ви читаєте новину «Кабмін компенсував "Юджину" демонтаж "Троїцького"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі