середа, 06 березня 2019 12:05

Йоахім Льов відмовився від послуг трьох зірок збірної Німеччини

Йоахім Льов відмовився від послуг трьох зірок збірної Німеччини
Йоахім Льов. Фото: AFP

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов перед стартом відбору до Євро-2020 зважився на радикальне кадрове рішення.

Сьогодні Льов разом зі своїми помічниками Маркусом Соргом і Олівером Бірхоффом прибув до Мюнхена, щоб зустрітися з гравцями "Баварії" Томасом Мюллером, Матсом Хуммельсом і Жеромом Боатенгом і оголосити їм, що вони більше не входять в плани національної збірної.

Про несподіване рішення Льова першим повідомив Bild, і через кілька хвилин Німецький футбольний союз підтвердив цю інформацію.

"2019 рік - рік нового старту для німецької національної команди. Ми хочемо продовжити зміни, які ми ініціювали в минулому році. Жером, Матс і Томас більше не гратимуть за збірну. Для мене було важливо сказати їм про це особисто.

Вони все ще є гравцями топ-рівня і символами свого клубу. Вони великі гравці, які провели багато років у національній команді. Я дякую Матсу, Жерому і Томасу за ці успішні, унікальні, екстраординарні роки разом.

Збірній потрібен новий курс, нове обличчя. Я переконаний, що це правильний крок. Молоді гравці отримають достатньо часу для розвитку. Тепер прийшов їхній час прийняти на себе відповідальність", - сказав Льов.

Боатенг (30 років), Хуммельс (30) і Мюллер (29) почали свою кар'єру в Die Mannschaft в 2009-2010 роках і провели на трьох за збірну Німеччини 246 матчів. Томас Мюллер з 38 м'ячами також входить в десятку кращих бомбардирів збірної в її історії. Всі троє футболістів разом з Німеччиною стали чемпіонами світу-2014, і грали в фінальному матчі проти Аргентини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артем Шабанов має замінити Ярослава Ракицького в збірній України

Збірна Німеччини збереться в Вольфсбурзі 18 березня для підготовки до товариської гри з Сербією (20 березня) і матчу відбору Євро-2020 з Нідерландами (24 березня).

Зараз ви читаєте новину «Йоахім Льов відмовився від послуг трьох зірок збірної Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі