субота, 23 червня 2007 15:55

Відома бразильська модель стала обличчям "Арсенала"

Відома бразильська модель Жізель Бундхен, 26 років, стала обличчям англійського футбольного клубу "Арсенал". Подібного роду співпраця зафіксована в спортивній індустрії вперше. Жізель на пару з провідним годинним брендом Ebel рекламуватиме клуб на ТБ і в пресі, а також відвідуватиме офіційні презентації в різних містах миру.

Представлення нових учасників рекламної кампанії відбулося на минулому тижні в Лондоні на спеціальній прес-конференції, в рамках якої Жізель була також оголошена офіційним посланником швейцарської марки Ebel в світі, повідомляє www.gazeta.ru.

Бундхен вже декілька сезонів є обличчям марок Apple, Dolce&Gabbana і Roberto Cavalli, а також випускає власну лінію взуття для бразильської компанії Ipanema, рекламуючи її на батьківщині.

Бундхен має стати доброю мачухою дитині, яка скоро народиться у її бой-френда, - американського футболіста Тома Брайді. Перш ніж почати зустрічатися з бразильською моделлю, Том розлучився з красунею Бриджіт Мойнеген, яка чекала від нього дитину.

Жізель не убачає в ситуації жодної проблеми і говорить, що любитиме дитину, яка буде у Тома.

- Коли любиш когось, то любиш і все, що з ним пов"язане. Мені здається, це нескладно зрозуміти, - сказала модель.

Жізель раніше зустрічалася з актором Леонардо Ді Капріо, але тепер забула про всі захоплення.

- Головним досягненням для мене буде створити сім"ю, - резюмувала Бундхен.

Зараз ви читаєте новину «Відома бразильська модель стала обличчям "Арсенала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі