четвер, 22 серпня 2019 09:54

Іспанський клуб не розраховує на гравця збірної України

Іспанський клуб не розраховує на гравця збірної України
Василь Кравец змушений шукати собі нову команду

Український захисник іспанського "Леганеса" Василь Кравець залишить клуб цього літа.

Кравець не переконав тренерський штаб під час передсезонних зборів, і тренер Маурісіо Пеллегріно не розраховує на нього у цьому сезоні, повідомляє AS.

За інформацією видання, "Леганес" готовий віддати українця в оренду, щоб він отримував необхідну ігрову практику в іншій команді. На початку липня у послугах захисника були зацікавлені "Малага" і колишній клуб Василя – "Луго".

Також повідомляється, що "Леганес" вже знайшов заміну Кравцю. "Огірки" мають намір орендувати лівого захисника "Алавеса" Сауля Гарсію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Карпати" отримають за Карраскаля €3,5 млн

Кравець перейшов до "Леганеса" із "Луго" на початку цього року. 22-річний українець відіграв за "пепінерос" 6 матчів у минулому чемпіонаті Іспанії. У першому турі нинішнього розіграшу Ла Ліги Кравець не потрапив навіть до заявки на поєдинок проти "Осасуни". Андрій Шевченко викликає Кравця до збірної України, але в офіційних матчах він ще не грав.



Зараз ви читаєте новину «Іспанський клуб не розраховує на гравця збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі