середа, 13 липня 2016 11:28

Іспанець може стати тренером воротарів збірної України

Іспанець може стати тренером воротарів збірної України
Педро Харо працював у "Реалі" і "Дніпрі"

Наставником голкіперів національної команди країни може стати іспанський фахівець, який свого часу допомагав Хуанде Рамосу у роботі з "Дніпром".

Йдеться про іспанського тренера воротарів Педро Харо. Спеціаліст працював тренером голкіперів молодіжної збірної Іспанії і мадридського "Реалу", а потім і - "Дніпра", коли український клуб очолював Хуанде Рамос. З огляду на останню обставину, знань реалій українського футболу у Харо предостатньо, а проблем з адаптацією в іспанця точно не виникне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рауль Ріанчо стане помічником Шевченка у збірній України - ЗМІ

Нагадаємо, екс-наставник "Металіста" і "Дніпра" Мирон Маркевич очолить комітет національних збірних ФФУ. А Євген Красников, який у 2005-2013 роках працював спортивним директором харківського клубу, займе аналогічну посаду у збірних України.

Відзначимо, що ці кандидатури має затвердити виконком ФФУ, який відбудеться 15 липня, і на якому оберуть нового головного тренера збірної країни.

Зараз ви читаєте новину «Іспанець може стати тренером воротарів збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі