субота, 22 грудня 2007 14:17

Ісінбаєва відмовилася нести російський прапор на Олімпіаді-2008

Олімпійська чемпіонка і рекордсменка світу у стрибках з жердиною Олена Ісінбаєва відмовилася бути прапороносцем збірної Росії на Олімпійських Іграх 2008 року в Пекіні. За словами спортсменки, вона не зможе бути присутньою на церемонії відкриття Ігор, яка відбудеться 8 серпня 2008 року, оскільки її не буде в столиці Китаю.

- Я точно не понесу прапор. По-перше, мене чисто фізично не буде ще в олімпійському селищі: відкриття відбудеться 8 серпня. А легка атлетика почнеться тільки 15-го числа. І потім - ви не уявляєте, який це прапор важкий! Якщо раніше я і могла допустити думку про те, щоб бути прапороносцем, то тепер переконалася: це повинен робити чоловік, - заявила Ісінбаєва в інтерв"ю "Московскому комсомольцу".

20 грудня на Олімпійських зборах було ухвалено рішення про те, що Ісінбаєва буде капітаном і прапороносцем національної команди. Олімпійський прапор спортсменці вручив член МОК Олександр Попов, який ніс російський прапор у 2004 році на Олімпіаді в Афінах.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Ісінбаєва відмовилася нести російський прапор на Олімпіаді-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі