пʼятниця, 30 листопада 2012 10:58

Іньєста намагається врятувати свій перший клуб від банкрутства

Іньєста намагається врятувати свій перший клуб від банкрутства
Іньєста переміг на чемпіонаті Європи разом зі збірною Іспанії ФОТО: news2000.com.ua

Півзахисник "Барселони" і мажоритарний акціонер клубу "Альбасете" Андрес Іньєста направив відкритий лист пресі, закликаючи громадськість допомогти клубу, повідомляє AS. Щоб врятуватися від банкрутства клубу потрібно € 3,7 млн.

"Як ви знаєте, "Альбасете" - це мій перший клуб, - заявив футболіст. - Тут я почав грати і мріяти про футбольну кар'єру. Хочу подякувати всім, хто надає допомогу, і підтримку "Альбасете". Країна переживає дуже важкі часи, і тільки ми здатні допомогти один одному, докладаючи для цього зусилля".

В "Альбасете" грало багато відомих гравців, в тому числі Хосе Моліна, Фернандо Морієнтес, Іван Ельгера, Карлос Роа, Марк Гонсалес.

Додамо, що Андрес Іньєста опинився серед трьох номінантів на приз "Золотий м'яч" - 2012, який вручається найкращому футболістові світу за підсумками року. На нього також претендують гравець "Барселони" Ліонель Мессі і Кріштіану Роналду з мадридського "Реала".

Ці футболісти посіли перші три місця у голосуванні, за підсумками якого визначається володар нагороди. Його ім'я буде названо 7 січня 2013 на урочистій церемонії в Цюріху. Приз вручить українець Андрій Шевченко, який сам отримав "Золотого м'яча" 2004-го року.

Зараз ви читаєте новину «Іньєста намагається врятувати свій перший клуб від банкрутства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі