вівторок, 08 червня 2010 18:44

Інтернет "працевлаштував" македонського захисника одночасно в "Динамо" і "Шахтар"

Інтернет "працевлаштував" македонського захисника одночасно в "Динамо" і "Шахтар"

Ситуація навколо лівого захисника "Херенвена" і збірної Македонії Горана Попова залишається поки незрозумілою.

Позавчора нідерландський сайт уболівальників "Херенвена" оголосив про швидке підписання Горана київським "Динамо" як безкоштовного агента. Вчора македонський сайт повідомив про те, що навпроти, донецький "Шахтар" близький до укладення контракту з Поповим за 4 мільйони євро. Плата 4 мільйони євро за вільного агента виглядає дивно, але якщо розбиратися за нідерландською пресою, ситуація, можливо, виглядає так.

Контракт з клубом Горана був підписаний у червні 2008 року терміном на 4 роки. Його дія закінчується 30 червня 2012 року. Це точно. У цьому сенсі Попов вільним агентом не є. Тут можливий інший варіант. У контракті є застереження про можливість розірвання угоди за 4 мільйони євро. Проте ні для кого не є секретом, що тренер Рон Янс не розраховує на Попова та ще ряд футболістів в наступному сезоні, про що він повідомив керівництво "Херенвена". Можливо, Попова були б готові відпустити, і за меншу суму (не виключено і як вільного агента, важко сказати, яка ситуація).

В одній із заміток говориться, що "Шахтар" готовий заплатити більше 1,5 мільйонів, а у "Херенвена" є можливість повибирати з претендентів на Попова, оскільки ним цікавляться й інші клуби. Втім, низка ЗМІ стверджує, що гірники без надзусиль заплатять й 4 мільйони євро.

До речі, в лютому 2009 року з Гораном трапилася неприємна історія. Після виграшу у "Аякса" він, відзначивши перемогу з друзями, сів за кермо в нетверезому стані (пив віскі з колою) і не помітив знака одностороннього руху. Його зупинила поліція, і у результаті Горану довелося виплатити штраф.

За матеріалами Динамомания

Зараз ви читаєте новину «Інтернет "працевлаштував" македонського захисника одночасно в "Динамо" і "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі