неділя, 22 вересня 2013 16:42

"Інтер" на виїзді відвантажив суперникові сім м'ячів

"Інтер" на виїзді відвантажив суперникові сім м'ячів
"Інтер" здобув рекордну виїзну перемогу. Фото: reuters.com

У Модені завершилася зустріч місцевого клубу "Сассуоло" і міланського " Інтера" на старті недільної програми ігор четвертого туру італійської серії А. Гості не залишили шансів дебютантам першості, розгромивши суперників з рахунком 7:0.

Родріго Паласіо вдався швидкий гол , на 23-й хвилині Сафір Таідер провів другий гол "Інтера" , а через десять хвилин Раффаеле безодню відзначився автоголом . Після перерви по м'ячу забили Рікардо Альварес і Естебан Камбьяссо, а Дієго Міліто оформив дубль.

Зазначимо , ця перемога стала найбільшою виїзний в історії "Інтера " у чемпіонаті країни.

Команда з Мілана набрала десятого очко і вийшла на перше місце в турнірній таблиці , очікуючи результатів недільних матчів конкурентів. " Сассуоло " як і раніше йде останнім , поки не набравши очок у чемпіонаті.

Чемпіонат Італії

Серія А

Четвертий тур

Сассуоло ( Сассуоло ) - Інтер ( Мілан) - 0:7

Голи: Паласіо , 7 ( 0:1); Таідер , 23 ( 0:2) ; Пучіно, 33 ( 0:3 , автогол ) ; Альварес , 53 ( 0:4) ; Міліто, 64 ( 0:5) ; Камб'яссо, 75 ( 0:6) ; Міліто, 83 ( 0:7 ).

Попередження: Маньянеллі, 13; Міссіролі, 22; Б'янко , 90 - Таідер, 16.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" на виїзді відвантажив суперникові сім м'ячів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі