середа, 08 грудня 2010 11:32

Ілля Кваша став найкращим стрибуном у воду Європи у 2010 році

Ілля Кваша став найкращим стрибуном у воду Європи у 2010 році

Ілля Кваша побував в Ейндховені, де 27 листопада отримав приз Європейської федерації водних видів спорту як кращий стрибун у воду Старого світу в 2010 році.

У серпні 22-річний спортсмен став чемпіоном Європи у синхронних стрибках з 3-метрового трампліну і в індивідуальних стрибках з метрової висоти.

Спортсмен не збирається спочивати на лаврах - до нового року Кваша візьме участь у кубку України, який відбудеться 16-19 грудня в Києві. Разом з ним до столиці вирушать Олена Федорова, Костянтин Міляєв, Олег Колодій та ще кілька миколаївських стрибунів у воду.

Тим часом, у Києві відбулася звітно-виборна конференція української федерації стрибків у воду. У ній взяли участь два миколаївця - заслужені тренери України Тетяна Мар'янко та Сергій Гуменюк.

Делегати визнали роботу федерації за звітний період задовільною і одностайно обрали Ігоря Лисова на черговий "президентський термін" - народний депутат буде очолювати національну федерацію стрибків у воду ще, як мінімум, чотири роки.

За матеріалами Николаевские новости

Зараз ви читаєте новину «Ілля Кваша став найкращим стрибуном у воду Європи у 2010 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі