субота, 26 січня 2008 16:35

Ілля Авербух розбився в ДТП (ФОТО)

Чемпіон світу з фігурного катання, срібний олімпійський призер в Солт-Лейк-Сіті і продюсер шоу "Льодовиковий період" Ілля Авербух потрапив в серйозне ДТП. На щастя, спортсмен не постраждав.

Авербух завжди відчував себе упевнено за кермом свого спортивного Saab 9 3 Aero, але все таки уникнути аварії не зумів. 34 літній спортсмен водить машину з 16 років, тому, як досвідчений водій, відчуває себе на дорозі немов риба у воді.

Вночі на вулиці різко похолодало, і на дорозі утворилася ожеледиця. Зірка фігурного катання прямував у бік Садового кільця. Близько години ночі він виїхав на Нову Басманну вулицю. Здавалося, ніщо не провіщало небезпеки, адже спортсмен вів автомобіль дуже акуратно на невеликій швидкості. Але в лічені секунди іномарка, яка їхала в протилежну сторону, вискочила на зустрічну смугу.

Водій "Лексуса Rx-330" 23 літній Олексій П. на слизькій дорозі не впорався з керуванням.

Машину почало кидати з одного боку в інший і винесло назустріч автомобілю зірки. Хлопець намагався запобігти зіткненню, але уникнути бічного удару не вдалося. На щастя, обидва водії відбулися тільки переляком, але машини отримали серйозні пошкодження. У іномарки Авербуха розбилося лобове скло, передній бампер, капот, ліве заднє крило, пом"ято обидва ліві двері, розколено дзеркало і фару. Також у автомобіля пом"яті дах, люк, колісні диски, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Ілля Авербух розбився в ДТП (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі