пʼятниця, 04 березня 2011 22:01

"Іллічівець" розбив запорізький "Металург" на його полі

"Іллічівець" розбив запорізький "Металург" на його полі

У п'ятницю, 4 березня, був зіграний другий матч весняної частини української Прем'єр-ліги: запорізький "Металург" приймав на своєму полі маріупольський "Іллічівець".

Обидві команди ведуть боротьбу за виживання, а тому поєдинок мав горезвісний статус гри за шість очок. Втім, очікуваної боротьби не вийшло. На фоні дуже слабкого "Металурга" "Іллічівець" постав згуртованою, а головне спраглою до гри командою.

У кожному з таймів підопічні Валерія Яремченка забили у ворота суперника по два голи. Рахунок відкрив Антонов, потім його підтримав Путівцев. У другій половині матчу в еліті дебютував 17-річний Владлен Юрченко, і саме він віддав гольовий пас на Кривошеєнка. Через дві хвилини Антонов оформив дубль і остаточно добив запорожців.

Після сьогоднішньої перемоги "Іллічівець" з 21-м очком рвонув на 12-й рядок, а перспективи "Металурга" здаються все більш туманними.

Нагадаємо, у четвер, 3 березня, донецький "Шахтар" на п'ятій доданій хвилині вирвав перемогу над ПФК "Севастополь".

Українська Прем'єр-ліга.

20-й тур

Металург (Запоріжжя) - Іллічівець (Маріуполь) - 0:4

Голи: Антонов (11, 76); Путівцев (24); Кривошеєнко (70)

Металург З: Рамовіч - Опанасенко, Вернидуб, Рудика, Арурі - Нестеров (Сидорчук, 54), Ашраф - Пісоцький, Жуніор, Скепський (Єрьоменко, 46) - Каськов (Фабіу, 61)

Іллічівець: Шуст - Тищенко, Невмивака, Путівцев (Яворський, 78), Чайковський - Гречишкін, Окріашвілі - Кривошеєнко, Ярошенко (Юрченко, 50), Картушов (Федотов, 61) - Антонов

Попередження: Вернидуб - Гречишкін

Вилучення: Арурі, 64

Зараз ви читаєте новину «"Іллічівець" розбив запорізький "Металург" на його полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі