четвер, 12 січня 2012 11:32

Гравцям "Карпат" заборонили контакти з пресою - ЗМІ

Гравцям "Карпат" заборонили контакти з пресою - ЗМІ

Схоже, в львівських "Карпатах" як і раніше не все в порядку. Дев'ятого січня команда вийшла з відпусток і приступила до медогляду і втягуючого збору, який триватиме до 21 числа. З першого дня відновлення роботи клубне керівництво заборонило гравцям будь-яке спілкування з представниками ЗМІ.

З чим це пов'язано, футболісти не знають, але будь-який їхній контакт з пресою починається і закінчується словами про заборону.

З таким підходом керівників "Карпат", львівський клуб автоматично став закритим для ЗМІ і відповідно для численних вболівальників у період зимового міжсезоння.

Подібна ситуація дозволяє більш серйозно ставитися до чуток про те, що "Карпати" можуть позбутися взимку ряду футболістів основного складу. Втім, на офіційному сайті львів'ян вже з'явилося повідомлення про те, що Самсоном Годвіном і Сандро Гурулі активно цікавляться інші клуби. Також існує попередня домовленість між "Карпатами" та іспанською "Гранадою" про оренду з правом викупу захисника Борхи Гомеса. У той же час були спростовані чутки про перехід в інший клуб півзахисника Еріка.

За матеріалами ФК "Карпати", HotSport

Зараз ви читаєте новину «Гравцям "Карпат" заборонили контакти з пресою - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі