четвер, 20 грудня 2012 16:49

"Ігри в Лізі Європи можуть замінити чемпіонат СНД" — Буряк

"Ігри в Лізі Європи можуть замінити чемпіонат СНД" — Буряк
Буряк вважає чемпіонат СНД "міфічним". Фото: obozrevatel.com

Колишній головний тренер збірної України з футболу Леонід Буряк вважає, що всі українські клуби, що продовжують боротьбу в Лізі Європи матимуть проблеми у зв'язку з тривалим міжсезонням.

"У всіх суперників сезон буде у розпалі. Тішить лише те, що ніхто із справді сильних, топових клубів не потрапив українцям під час жеребкування. Всі опоненти нам по зубах. Шанси 50 на 50", - каже він.

Буряка не лякає можливе протистояння українських і російських клубів на стадії 1/8 фіналу.

"Розмови про чемпіонат СНД вважаю утопічними. Однак у їх світлі бажано було б подивитися на протистояння з лідерами російського футболу. І "Анжі", і "Зеніт" не приховують своїх амбіцій. Однак рівень гри нинішнього "Металіста", а особливо, "Дніпра" дозволяє сподіватися, що фаворитами в цих протистояннях можуть бути й українські клуби. Я думаю, що ігри в Лізі Європи цілком можуть замінити поєдинки в міфічному чемпіонаті СНД. Тоді-то ми й зможемо побачити, хто ж насправді сильніший і успішніший у футболі на теренах колишнього СРСР" - впевнений Леонід Буряк.

Зараз ви читаєте новину «"Ігри в Лізі Європи можуть замінити чемпіонат СНД" — Буряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі