вівторок, 19 липня 2011 18:28

Ігор Гамула влаштувався тренером-селекціонером в російському клубі

Ігор Гамула влаштувався тренером-селекціонером в російському клубі

Російський футбольний тренер Ігор Гамула увійшов до тренерського штабу клубу прем'єр-ліги "Ростов" з Ростова-на-Дону. 51-річний Гамула, відомий своїми нецензурними висловлюваннями на офіційних післяматчевих прес-конференціях, буде працювати в "Ростові" тренером-селекціонером, повідомляє офіційний сайт клубу.

Один зі своїх найвідоміших виступів Гамула зробив 27 червня 2003 року після матчу чемпіонату Росії "Спартак" - "Чорноморець" (2:1). Тренер, який в той час очолював новоросійський "Чорноморець", був незадоволений суддівством Сергія Лапочкіна. Пізніше канал "НТВ-Плюс Футбол" зробив добірку виступів Гамули.

Тренерську кар'єру Гамула розпочав у 2003 році. Окрім "Чорноморця" він тренував латвійські клуби "Даугава" і "Дінабург", а також "Закарпаття" з України.

19 липня разом з Гамулою в тренерський штаб "Ростова" увійшов Валерій Шереметьєв. Він буде відповідати за підготовку воротарів.

Головним тренером "Ростова" на даний час є Сергій Балахнін, призначений на цей пост 1 липня. Команда починала сезон під керівництвом Олега Протасова, а після його звільнення обов'язки головного тренера виконували Володимир Лютий та Андрій Талалаєв.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Гамула влаштувався тренером-селекціонером в російському клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі