неділя, 25 листопада 2018 09:09

Ігор Яворський: "Динамо" дотисне "Олександрію" в другому таймі"

Ігор Яворський: "Динамо" дотисне "Олександрію" в другому таймі"
Яворського непокоїть гра динамівського захисту

Колишній форвард тернопільської "Ниви" 59-річний Ігор Яворський очікує перемоги "Динамо" в центральному матчі 16 туру чемпіонату України з футболу. Сьогодні "Олександрія", яка йде на третьому місці, прийматиме киян. Підопічні Хацкевича посідають другу сходинку.

"Я не казатиму, що в разі перемоги "Олександрія" вийде на чисте друге місце, яке дає право на участь у Лізі чемпіонів, – говорить Ігор Петрович. – Але перспектива закріпитися в трійці призерів – дуже гарна. Тому настрій господарів має бути відповідний. Зливи голів не очікую. Так, кияни ожили останнім часом і навіть стали багато забивати. Але й підопічним Шарана є за що боротися. Думаю, гра закінчиться мінімальною перевагою "Динамо". Рахунок буде – 0:1 або 1:2 на користь гостей. Гості дотиснуть господарів у другому таймі".

Кияни ожили останнім часом і навіть стали багато забивати

Ігор Петрович каже, що кияни в останніх матчах виглядають агресивно.
"Динамо" набрало гарну фізичну форму. В останніх матчах наприкінці гри команда виглядала явно свіжішою за суперника. Так було у грі з "Ренном" і в матчі із "Маріуполем". Азовці взагалі розпочали дуже агресивно, але потім їм забракло сил. У другій половині гри "Динамо" мало перевагу. Звісно "Олександія" в себе на полі виглядає дуже гарно. Тому чинитиме величезний опір. Саме тому я думаю, що перемога киян аж ніяк не буде легкою.

Занепокоєння є від дій динамівських оборонців. У тому ж матчі із "Маріуполем" захисники "Динамо" забагато дозволяли гостям. Особливо в перші хвилини гри. Воротар Бойко грає нестабільно. Може видати супергру, як у матчі з "Ренном", а може провалитися, як у грі проти Словаччини. Тому припускаю, що один гол кияни все ж пропустять. Водночас у їхньому складі заграв молодий Віталій Миколенко. Я не можу натішитися грою 19-річного хлопця. Все робить грамотно, вчасно, не лякається авторитетів. Якщо не знизить темпів, може вирости в зірку українського футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравець "Динамо" зазнав травми - назвали ступінь тяжкості

Матч "Олександрія" – "Динамо" розпочнеться сьогодні о 19-30.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Яворський: "Динамо" дотисне "Олександрію" в другому таймі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі