пʼятниця, 05 лютого 2016 11:52

І без Тейшейри "Шахтар" боротиметься за чемпіонство до останнього туру - Сопко

І без Тейшейри "Шахтар" боротиметься за чемпіонство до останнього туру - Сопко
На Алексові трималася командна гра - Сопко

Колишній захисник "Шахтаря" Олександр Сопко прокоментував рекордний трансфер Алекса Тейшейри у китайський клуб "Цзянсу Сайнті" за 50 мільйонів євро.

"З футбольних команд зазвичай ідуть найкращі або найгірші гравці, – каже Сопко. – Час Тейшейри настав. У колективі внутрішньо до цього були готові. Гірше, коли гравець тікає, як це було у випадку із Матузалемом".

Олександр Олександрович стверджує, що це – серйозна втрата.

"На Алексові трималася командна гра. З ним на полі упевненіше почувалися як гравці, так і тренери. Однак його відхід – шанс команди знайти в собі нового лідера. В тому числі це шанс знайти вожака й численній бразильській діаспорі донеччан. Лідером може стати будь-хто з них. Звісно, боротьба з "Динамо" за перше місце ускладниться. Однак, я упевнений, що чемпіон визначиться лише в останньому турі.

В єврокубках буде складніше. Гірники в нинішньому їх стані можуть дійти й до фіналу турніру, а можуть вилетіти після першої дуелі із "Шальке". І не факт, що присутність Тейшейри могла вплинути на підсумок цього протистояння".

Сопко вважає, що "Шахтар" дуже вигідно продав свого лідера.

"50 мільйонів євро – рекорд для української прем'єр-ліги. Встояти перед такою пропозицією було неможливо. Менеджмент гірників знову проявив себе із найкращого боку", - каже Сопко.

Зараз ви читаєте новину «І без Тейшейри "Шахтар" боротиметься за чемпіонство до останнього туру - Сопко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі