середа, 21 травня 2008 13:52

Хук провів п"ять раундів зі зламаною щелепою

Німецький боксер Марко Хук, який завоював 17 травня титул інтерконтинентального чемпіона світу за версією IBF у вазі до 90,7 кілограма, провів більшу частину чемпіонського бою зі зламаною щелепою. Хук отримав травму в четвертому раунді, а в дев"ятому відправив свого суперника, словака Франтішека Касаніча, в нокаут.

У вівторок, 20 травня, Хук був успішно прооперований в одній з клінік Берліна. Професор Міхаель Херцог, який робив операцію, скріпляв пошкоджену щелепу за допомогою шести шурупів і однієї платинової пластини. Відразу після операції Хук заявив, що почувається трохи втомленим, але з нетерпінням чекає можливості знову вийти на ринг.

Боксер розповів, що, швидше за все, він отримав перелом щелепи в одному з випадкових зіткнень головами, додавши, що в боксі такі речі іноді трапляються. Хук зможе приступити до тренувань найближчим часом. Єдиним обмеженням для спортсмена буде заборона на проведення спарингів.

Марко Хук, якому 11 листопада виповниться 24 роки, народився в Югославії, його справжнє ім"я - Муамер Хукіч. В цей час боксер проживає в Німеччині і має громадянство цієї країни. На професійному рингу Хук провів 22 бої, здобув 21 перемогу (16 - нокаутом) і зазнав однієї поразки (у поєдинку за титул чемпіона світу IBF проти Стіва Каннінгема).

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Хук провів п"ять раундів зі зламаною щелепою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі