пʼятниця, 22 жовтня 2021 21:00

Хто допоможе Мессі виграти Лігу чемпіонів

Хто допоможе Мессі виграти Лігу чемпіонів
Зінедін Зідан виграв три Ліги чемпіонів для "Реала". Фото: REUTERS

Абсолютно безглуздо робити прогнози на перемогу в Лізі чемпіонів у жовтні, коли зіграно 50 відсотків групового турніру. Адже навесні ситуація може змінитися докорінно. Це підтвердив "Мілан"-2007, "Барселона"-2015, врешті, "Челсі" минулого сезону - провалив першу його частину, змінив тренера і виграв турнір, як 2012-го.

Зрозуміло, що коло претендентів незмінне. І до них точно належить французький "Парі Сен-Жермен". Клуб уже більше десяти років не має проблем з грошима і виграшем місцевого чемпіонату. Але головної мети не досягнуто – Кубок Ліги чемпіонів поки не мав паризької прописки.

Зараз команду очолює Мауріціо Почеттіно. Він – класний фахівець для колективів без суперзірок. Довів це, ставши клубним віцечемпіоном Європи з "Тоттенхемом". Але нинішній проект Парижу, де зірка на зірці сидить і зірку ганяє, не для аргентинця. Тому я не вірю, що за таких умов трофей виставлять біля Ейфелевої вежі.

Очевидно, для виконання завдання команду має очолити Зінедін Зідан. Француз, бренд, без роботи, знає, як керувати суперзірками типу Мессі. Виграв три Ліги чемпіонів поспіль з "Реалом". Першу – за шість місяців після початку роботи з дорослою командою.

Спортивний директор парижан Леонардо дав маху, коли розсварився і відпустив Томаса Тухеля. Тепер він може виправити помилку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвідоміший футбольний фінт Зідан відточував на вулицях Марселя

"Парі Сен-Жермен" - фіналіст Ліги чемпіонів-2020. У фінальному матчі поступився німецькій "Баварії" - 0:1. Це найвище досягнення клубу у турнірі.

Зараз ви читаєте новину «Хто допоможе Мессі виграти Лігу чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі