середа, 05 березня 2008 11:09

Холіфілд пояснив, навіщо йому битися з Тайсоном

У своєму недавньому інтерв"ю британській пресі колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Евандер Холіфілд вирішив захистити від критичних нападок ідею про проведення в найближчому майбутньому третього поєдинку проти іншого колишнього абсолютного чемпіона світу в цій вазі Майка Тайсона.

Холіфілд вважає, що він доросла людина і може сам вирішити, що йому слід робити, і вважає, що третій бій проти Тайсона є хорошою задумкою. "Це моя справа, як повнолітньої людини, вирішувати, що мені робити, - заявив Холіфілд. - Тайсон хоче відродити свою репутацію".

"Я хочу хорошого бою, він хоче хорошого бою, і кращий з нас опиниться на вершині. Я сам пробачив його, пробачив того вечора ж, коли він вкусив мене за вухо. Я повинен був пробачити його, інакше я міг би бажати йому зла", - відзначив Евандер Холіфілд.

Минулого тижня Холіфілд заявив про те, що він був би не проти провести третій поєдинок проти Тайсона, і ця новина викликала критику з боку інших боксерів, зокрема Леннокса Люіса, повідомляє Allboxing.

Зараз ви читаєте новину «Холіфілд пояснив, навіщо йому битися з Тайсоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі