вівторок, 05 серпня 2014 12:26

Холіфілд відвідає боксерське шоу в окупованому Криму

Холіфілд відвідає боксерське шоу в окупованому Криму
Евендер Холіфілд sport.segodnya.ua

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Евандер Холіфілд відвідає боксерське шоу у Криму. Захід, на який приїде американець, пройде 9 серпня в окупованому Севастополі, повідомляє портал Boxko.ru.

Холіфілд стане почесним гостем боксерського вечора, головною подією якого буде бій між регулярним чемпіоном світу WBA (Всесвітня боксерська асоціація) в середній вазі (до 72,6 кілограма) Дмитром Чудіновим і французом Мехді Буадла.

Раніше WBA спеціальним указом санкціонувала проведення цього поєдинку у Севастополі.

Американець офіційно оголосив про завершення професійної кар'єри лише в червні 2014 року. Востаннє боксер виходив на ринг у травні 2011 року проти данця Браяна Нільсена. Тоді перемогу здобув Холіфілд.

Після цього Холіфілд не раз заявляв про бажання зустрітися з українцями Віталієм і Володимиром Кличками, а також з росіянином Олександром Повєткіним, однак ці бої не відбулися.

Нагадаємо, що 51-річний Холіфілд приїжджав 6 липня у Грозний, на бій узбецького важковаговика Руслана Чагаєва і американця Фреса Окендо. Чагаєв переміг і захистив титул регулярного чемпіона WBA.

Зараз ви читаєте новину «Холіфілд відвідає боксерське шоу в окупованому Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі