неділя, 21 квітня 2013 01:00

Хокейна збірна України виборола путівку до групи А

Хокейна збірна України виборола путівку до групи А
Фото: unn.com.ua

Хокейна збірна України виборола путівку до групи А першого дивізіону чемпіонату світу з хокею. У фінальному матчі групи В збірна України перемогла команду Польщі з рахунком 4:3, повідомляє кореспондент УНН.

У першому періоді поляки заволоділи ініціативою і закинули 2 "сухих" шайби у ворота українських хокеїстів. Однак, як і в матчі з Голландією, збірна України змогла відігратися після перерви.

Упевнена гра "синьо-жовтих" у другому періоді принесла 3 шайби у ворота поляків. Більше того, на початку третього періоду  українці знову забили. Однак, навіть за рахунку 4:2, польські хокеїсти не здалися і змогли відіграти ще одну шайбу, яка і встановила остаточний результат у грі.

За рахунку 4:3 збірна України з хокею займає перше місце і виходить до групи А, щоб поборотися за путівку в елітний дивізіон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цуренко програла 125-й ракетці світу в другому матчі Кубка Федерації

Україна - Польща - 4:3 (0:2, 3:0, 1:1)

Шайби: 0:1. Малашинський (Колуш) - 00:13, 0:2. Малашинський (Дроня, Дутка) - 6:01-біл., 1:2. Благой (Полоницький, Варламов) - 27:42, 2:2. Шафаренко (Тимченко) - 28:02, 3:2. Тимченко (Побєдоносцев, Шафаренко) - 36:47, 4:2. Матерухін (Тимченко, Шафаренко) - 40:26, 4:3. Габріш (Лашкевич) - 52:16

Польща: Одробни. Дроня-Дутка, Запала-Малашинський-Колуш. Габріш-Котлож, Вітецький-Урбанович-Пасьют. Сурми-Брик, Бажінскі-Ковалівка-Лашкевич. Вайда-Ромпковскі, Стржіжовскі-Дзюбінський-Галант.

Україна: Напненко. Побєдоносцев-Люткевич, Шафаренко-Тимченко-Матерухін. Полоницький-Петрухно, Варламов-Захаров-Благой. Рябенко-Алексюк, Міхнов-Торяник-Бондарєв. Борисенко, Петранговський.

Зараз ви читаєте новину «Хокейна збірна України виборола путівку до групи А». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі