неділя, 24 червня 2012 15:54

Ходжсон не захотів говорити про незарахований гол Девіча

Ходжсон не захотів говорити про незарахований гол Девіча
Рой Ходжсон говорив з італійськими журналістами їх рідною мовою ФОТО: Reuters

Наставник збірної Англії Рой Ходжсон не захотів говорити про незарахований гол Марко Девіча у матчі англійців з Україною.

Нагадаємо, 19 червня, в третьому турі групи D команда Олега Блохіна мінімально програла збірній Англії — 1:0. Вейн Руні забив єдиний гол у матчі. На 63-й хвилині угорська бригада арбітрів на чолі з Віктором Кашшаї не зарахувала чистий гол Девіча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Англія виходить до чвертьфіналу завдяки помилці рефері" - західні ЗМІ

"Ми з цим питанням вже розібралися. Це вода під міст. З поваги до завтрашнього матчу з Італією нам не варто згадувати минулий поєдинок і обговорювати був там гол чи не було", - сказав Ходжсон на прес-конференції.

Сьогодні англійці та італійці визначать останнього півфіналіста Євро. Матч пройде на "Олімпійському" о 21:45.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арбітра матчу Англія - Україна "розстріляли впритул з кулемета" у Вікіпедії

"Якщо збірна Італії контролюватиме гру, то це буде дуже довгий вечір. Наш суперник має у своєму складі багато технічних виконавців. Нам потрібно показати свою найкращу гру. У день матчу у нас буде обід з гравцями і я нагадаю своїм підопічним про їх помилки", - Ходжсон дав зрозуміти, що він хоче зняти всі питання про переможця матчу в основний час.

На питання італійського журналіста Ходжсон відповів італійською мовою, чим дуже потішив репортера. Наставник тренував "Інтер" та "Удінезе". Загалом Ходжсон знає 5 мов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колліна визнав гол у ворота англійців: "Це єдина помилка на тисячу матчів"

"Пранделлі зробив хорошу роботу у збірній Італії. Команда поєднує досвід і молодість. Нас чекає зустріч з небезпечним суперником. Я не згоден, що збірна Англії грає в італійському стилі. Що це взагалі означає у даному контексті?"

На прес-конференцію наставник прийшов разом з капітаном команди Стівеном Джеррардом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми допустили помилку" - Кашшаї визнав гол Девіча

"Ми стали сильнішими. Дуже важливо показати гру, яка дозволить нам вийти у півфінал. У нашій команді грає один із найкращих голкіперів світу. Завтра Джо Харт може виконати одну з ключових ролей на полі. Всі наші футболісти чудово розуміють, який матч нас чекає. Андреа Пірло? Це футболіст світового рівня, він роками доводив, що є одним з найкращих півзахисників світу. Нам потрібно пильно контролювати його завтра", - заявив журналістам Стіві Джі.

Нагадаємо, переможець пари Англія — Італія у півфіналі зіграє з Німеччиною. В іншому півфінальному поєдинку зійдуться Португалія та Іспанія.

Зараз ви читаєте новину «Ходжсон не захотів говорити про незарахований гол Девіча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі