середа, 30 вересня 2020 21:00

Хочеться зняти шапку, кинути її на газон і подякувати Луческу – огляд преси після матчу "Динамо" – "Гент"

Хочеться зняти шапку, кинути її на газон і подякувати Луческу – огляд преси після матчу "Динамо" – "Гент"
Віталій Буяльський відкрив раххунок у матчі. Фото - Оксана Васильєва, fcdynamo.kiev.ua

Українська преса відреагувала на перемогу "Динамо" над "Гентом" і вихід у груповий етап Ліги чемпіонів.

"Свого часу ми втратили чудову команду. Якби в" Динамо "часів Кранчара, Рафаеля, Ленса, Драгович, Тремулінаса, Мілевського, Ярмоленка і Мехмеді був тренер рівня Луческу, кияни нав'язували реальну боротьбу в плей-оф Ліги чемпіонів", - пише "Трибуна". - Коли бачиш як вчорашні доходяги й песиголовці буквально за місяць перетворюються в організований хор хлопчиків-зайчиків, йдуть на першому місці УПЛ, виходять в ЛЧ, хочеться одного: зняти шапку, кинути її на газон "Олімпійського" і щиро сказати: Містер, дякуємо!

dynamo.kiev.ua цитує свого постійного автора Андрія Шахова.

"Це реально не була день" Гента ". Окрема подяка українцям зі стану віце-чемпіона Бельгії, які зробили все можливе, щоби "Динамо" пройшло їх команду.

А ось вигадки, про те, що будь на місці "Гента" "Баварія", і вона би ... мені не до душі.

По-перше, давайте просто порадіємо тріумфу, а не шукатимемо дьоготь в бочці меду.

По-друге, кожен матч - окрема історія.

Якби в" Динамо "часів Кранчара, Рафаеля, Ленса, Драгович, Тремулінаса, Мілевського, Ярмоленка і Мехмеді був тренер рівня Луческу, кияни нав'язували реальну боротьбу в плей-оф Ліги чемпіонів

По-третє, на європейські топи буде зовсім інший настрій. Не доводиться сумніватися, що гравці "Барселони", "Баварії", "Реала" класніше наших і вони не будуть прощати навіть менш грубі помилки. Але я сильно сумніваюся, що в матчах з цими клубами динамівці дозволять собі подібне.

По-четверте, я сильно здивуюся, якщо "Динамо" хоч з кимось в Лізі чемпіонів спробує зіграти у відкритий футбол.

Ну а по-п'яте - подивимося на ділі і порівняємо. Тому що обов'язково буде якщо не "Баварія", так "Ліверпуль", "Ювентус", ПСЖ ...

Загалом, час від часу не легше".

"Терикон" присвятив велику статтю Мірчі Луческу:

"Ми не можемо оцінити, наскільки ці два місяці виявилися важкими для Луческу. Ми знаємо його пристрасть згущувати фарби і по можливості прикрашати плоди своєї роботи. Але ми точно не можемо назвати ці два місяці легкими. Луческу довелося долати сильний опір середовища, працювати в незвичному для себе кадровому режимі, видавати максимальний результат в найкоротші терміни. З усіма цими завданнями він впорався, зробивши головне, на що могло розраховувати динамівське керівництво - виграв Суперкубок і просунув команду в групу Ліги чемпіонів.

Що буде далі - питання вже інше. Рівень гри "Динамо" не настільки високий, щоб розраховувати на успіх в групі (навіть третє місце для нинішнього складу можна буде вважатися успіхом). Сезон тільки стартував. Для Луческу завершений тільки перший етап. Так, зараз він може перевести дух з почуттям виконаного обов'язку. Але реальна боротьба тільки починається".

footboom.com наводить слова бельгійських уболівальників "Гента".

"Генту" потрібно брати приклад з "Динамо". Після приходу Луческу команда стала набагато краще грати в обороні. Пам'ятаю, коли вони з "Брюгге" грали, там був прохідний двір. Зараз "Динамо" грає надійно в обороні, а потім вже думає про атаку. І це допомогло їм виграти. У нас же про оборону все "забувають", намагаючись бездумно йти вперед".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна зробила стрибок в рейтингу УЄФА

Жеребкування Ліги чемпіонів відбудеться у четвер, 1 жовтня. Початок - о 18 годині.

Зараз ви читаєте новину «Хочеться зняти шапку, кинути її на газон і подякувати Луческу – огляд преси після матчу "Динамо" – "Гент"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі