вівторок, 10 червня 2008 16:40

Хінгіс розповіла про жертви заради тенісу

З 10-15 червня в Ліверпулі пройде показовий турнір, в якому візьме участь екс-перша ракетка світу - швейцарка Мартіна Хінгіс. Перед стартом показових матчів Хінгіс розповіла про те, що на її думку, виступи в турі позбавляють молодих тенісисток нормального життя.

- Всі думають, що теніс - це так гламурно. Якоюсь мірою люди мають рацію, але в той же час теніс дуже багато що у нас забирає. Постійні перельоти, переїзди з міста в місто, з континенту на континент протягом цілого року сильно вимотують, - наводить слова Хінгіс "Теніс і Бізнес". - Звичайно, якщо ти добре граєш і досягаєш успіху, то ти можеш собі багато чого дозволити, але і є і зворотна сторона всього цього - щоб бути на вершині, тобі потрібно дуже багато чим пожертвувати. У тенісисток не буде нормального підліткового періоду, і їм потрібно дуже швидко дорослішати. Зараз дівчатка починають виступати в дуже юному віці, і до 20 з зайвим рокам вони в турі вже 10 років.

Також Хінгіс розповіла і про свої плани на майбутнє:

- Я все ще отримую величезне задоволення від тенісу. Я зараз у непоганій формі, і збираюся виступати на показових турнірах частіше.

Зараз ви читаєте новину «Хінгіс розповіла про жертви заради тенісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі