неділя, 01 червня 2008 14:17

Хею смішна сама думка про зустріч зі Скелтоном

Британський суперважковаговик Девід Хей висміяв пропозицію промоутера Френка Уоррена в 600 000 фунтів стерлінгів за бій з іншим британцем Меттом Скелтоном.

"Пропозиція надійшла дуже "вчасно". В той час, коли Hayemaker Promotions оголошує про свої грандіозні плани в боксі - видовищні, захоплюючі, значущі бої - компанія Уоррена Sports Network пропонує мені поєдинок з  40-річним боксером, який програв останній бій і якому нічого більше не світить. Впевнений, що не тільки я поставився до цього з іронією. Ця пропозиція просто сміхотворна і принизлива. Ми дякуємо Френку, але я знаю, чого вартий і можу гарантувати, що за наступний свій бій в суперважкій вазі отримаю гонорар, який вдвічі перевищує пропозицію Уоррена.

Мій наступний бій повинен мати певне значення і допомогти мені просунутися до титульного бою, але зустріч зі Скелтоном, при всій до нього повазі, нічого не дасть. Уоррену слід задуматися про нинішню ситуацію в суперважкій категорії і гонорари. Френк повинен зрозуміти, що Скелтон не займає місця в першій десятці жодної з престижних організацій, а в цьому випадку телеканал Setanta Sports не дозволить організувати такий бій. У мене угода з телеканалом, згідно з якою з цієї миті я боксуватиму тільки з представниками першої десятки рейтингів. А Скелтона і поряд немає з десяткою кращих.

А якби і був, то я в будь-якому випадку не вибрав би Скелтона. По-перше, у нього поразка в попередньому бою. По-друге, Скелтон - найнудніший суперважковаговик в світі. По-третє, найнебезпечніша його комбінація - подвійний захват і обійми справа. По-четверте, мені не хотілося б ставити під загрозу проведення бою Скелтона з Семюелом Пітером 12 липня за титул чемпіона світу WBC. А потім, мені просто набридло приймати подачки від Sports Network. Я краще піду з боксу, ніж знову працюватиму з цією компанією".

Щодо наступного поєдинку Хей заявив, що він пройде на арені О2 в Лондоні, яка вміщає 20 000 глядачів, в кінці року, а "суперник буде небезпечним, з числа першої десятки світу".

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Хею смішна сама думка про зустріч зі Скелтоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі