середа, 21 січня 2009 16:29

Хемілтона спіймали на брехні

Журналісти викрили Льюіса Хемільтона в нещирості. 23-річний британець покривив душею, коли сказав, що він сам дізнався новину про відхід Рона Денніса з його поста лише за декілька хвилин до її офіційного оголошення.

За словами самого Рона Денніса, він признався в цьому своєму підопічному ще в грудні місяці. "Після нашої участі в церемонії вручення нагороди найкращому британському спортсменові (ВВС SportsReviewoftheYear), яка проводилася ВВС увечері 14 грудня в Ліверпулі (Рон Денніс дуже любить посилатися конкретні факти), ми з Льюісом відправилися до Вашингтона на зустріч з керівництвом компанії Exxonmobil, яка є одним з основних спонсорів стайні "Макларен".

"в час польоту ми відверто розмовляли з Льюісом на різні теми - як ми завжди це робимо - і я йому зіззнався в моїх намірах, посвятивши його у всі деталі. Тому він був абсолютно в курсі моїх планів і планів Мартіна. Єдине, що Льюіс не знав напевно - точну дату оголошення цієї новини. Під час нашої бесіди на борту літака я не сказав йому про те, що хочу публічно сповістити моє рішення під час презентації MР4-24", - додав Рон Денніс.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Хемілтона спіймали на брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі