вівторок, 01 квітня 2008 08:44

Хемілтона оштрафували за перевищення швидкості

Суд міста Ланс у Франції засудив пілота гонок "Формула-1" Льюіса Хемілтона до штрафу в 578 євро за їзду на швидкості 200 км/г у грудні 2007 року.

Хемілтона 17 грудня 2007 року на спортивному Мерседесі моделі CLK 63 AMG затримали поліцейські на французькій автотрасі A26 неподалік комуни Шері-ле-Пуйі.

Поліцейські вилучили його права на місяць, узяли з нього попередній внесок у 600 євро (в рахунок майбутнього штрафу, який призначається судом) і змусили залишити машину. При цьому вони відзначають, що Хемілтон негайно визнав своє порушення і взагалі поводився дуже люб"язно. Машину, яка, до речі, не належала пілотові, забрав на наступний ранок один з його друзів.

На слухання справи сам Хемілтон не з"явився, але його адвокат заявив, що підзахисний шкодує про свій вчинок, відчуваючи відповідальність перед молоддю. На перевищення швидкості він зважився лише через те, що дорога була вільна, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Хемілтона оштрафували за перевищення швидкості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі