середа, 26 жовтня 2011 09:49

Хаві приніс "Барселоні" перемогу над "Гранадою"

Хаві приніс "Барселоні" перемогу над "Гранадою"

"Барселона" взяла гору над "Гранадою" в стартовому матчі 10-го туру чемпіонату Іспанії з футболу.

Зустріч в Гранаді завершилася з рахунком 1:0 на користь каталонців, єдиний гол на 33-й хвилині провів півзахисник гостей Хаві. На 53-й хвилині другу жовту картку отримав хавбек "Гранади" Хайме Ромеро, який залишив свою команду в меншості, а на 91-й був вилучений ще один гравець господарів - Даніель Бенітес.

"Барса" тимчасово захопила лідерство в Примері, набравши 21 очко, "Леванте" (20) і мадридський "Реал" (19) проведуть свої матчі 10-го туру в середу.

Тим часом, "Севілья" розійшлася миром з сантандерським "Расингом".

Зустріч в Севільї завершилася з рахунком 2:2. У складі господарів двічі відзначився Ману дель Мораль, який відкрив рахунок на 37-й хвилині, а потім врятував свою команду від поразки на 92-й. У гостей відзначилися голами Аріель Науельпан (62-а хвилина) і Хайро Самперіо (69-я).

"Севлья" продовжила безпрограшну серію в Примері до 9 матчів і піднялася на 4-е місце в таблиці чемпіонату. "Расинг", навпаки, залишився єдиною командою, яка не здобула жодної перемоги в новому сезоні.

Зараз ви читаєте новину «Хаві приніс "Барселоні" перемогу над "Гранадою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі