вівторок, 07 серпня 2007 15:33

Хайнце готовий судитись з клубом "Манчестер Юнайтед"

Захисник "Манчестер Юнайтед" Габріель Хайнце звернувся в арбітраж англійського футбольного Прем"єр-ліги з проханням розглянути відмову клубу продати його до "Ліверпуля". За умовами контракту, "МЮ" повинен відпустити аргентинця, якщо за нього буде запропонована компенсація у розмірі 6,8 мільйонів фунтів стерлінгів (13,9 мільйона доларів), повідомляє www.lenta.ru.

На початку липня "Ліверпуль" спробував купити Хайнце у чемпіонів Англії саме за цю суму грошей, але отримав відмову. Сам футболіст не приховує, що хотів би залишити "Манчестер Юнайтед", у зв"язку з чим він і звернувся в арбітраж Прем"єра-ліги. Справа Хайнце буде розглянута наступного тижня.

Аргентинець прибув в табір "МЮ" в минулий уїк-енд. Він отримав від керівництва клубу додаткову відпустку у зв"язку з тим, що брав участь в Кубку Америки, де збірна Аргентини дійшла до фіналу, в якому поступилася Бразилії з рахунком 0:3. Хайнце підкреслив, що, знаходячись в "МЮ", він виконуватиме всі умови контракту з цим клубом.

Габріель Хайнце перейшов до "Манчестера Юнайтед" з французького "ПСЖ" влітку 2004 року. Велику частину сезону-2006/07 він не потрапляв в основний склад команди, програючи конкуренцію на позиції лівого захисника французові Патрісу Евра. У деяких матчах Хайнце грав в центрі оборони.
Зараз ви читаєте новину «Хайнце готовий судитись з клубом "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі