неділя, 29 жовтня 2017 23:09

Хацкевич розкритикував Коваля після матчу з "Карпатами"

Хацкевич розкритикував Коваля після матчу з "Карпатами"
"У "Динамо" нічийний синдром якийсь" — Олександр Хацкевич

Тренер "Динамо" Олександр Хацкевич залишився незадоволений втратою очок в матчі чемпіонату України проти "Карпат".

Кияни зіграли внічию 1:1 і втратили можливість скоротити відставання від "Шахтаря", який вчора втратив очки в матчі зі "Сталлю".

"Важка бойова гра. В обох команд майже не було моментів. Можна сказати, примітивний футбол, ще й на такому полі. Якийсь нічийний синдром, немає креативу попереду. Суперник великими силами захищався. Не задоволений ні якістю гри, ні результатом", - цитує Хацкевича dynamo.kiev.ua

Одним з антигероїв "Динамо" став воротар Максим Коваль, який пропустив дальній удар зі штрафного від Сергія Мякушка.

"Коваль лаявся з арбітрами? Нехай відповідає за свою гру. Я вже говорив, ми повинні тільки власною грою доводити, що ми сильніші. Коли б'ють з 35-метрів, це вина воротаря. Звичайно, він врятував ситуацію в декількох небезпечних епізодах, але в пам'яті залишається останній. Розберемо цей епізод.

Такий же гол "Карпати" забили в минулому матчі? Ми показували цей момент на підготовці. Скажу, що тут недопрацював Коваль", - додав наставник.

Хацкевич поки не має інформації щодо можливої травми Дьємерсі Мбокані, а також термінів відновлення Сергія Сидорчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич жорстко розкритикував арбітра і свого гравця після нічиєї з "Шахтарем"

"Динамо" не може перемогти в УПЛ вже в 5-му матчі поспіль. Востаннє в чемпіонаті підопічні Олександра Хацкевича вигравали 17 вересня в "Олімпіка".

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич розкритикував Коваля після матчу з "Карпатами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі