субота, 06 лютого 2010 13:17

Хацкевич прийняв пропозицію Маркевича

Хацкевич прийняв пропозицію Маркевича
Як повідомив "Gazeta.ua" колишній гравець київського "Динамо" Олександр Хацкевич, учора, 5 лютого, він прийняв запрошення Мирона Маркевича і став помічником головного тренера збірної України.

- Зустріч тривала три години, - каже Хацкевич. - Обговорювали розширений список кандидатів. У ньому відповідатиму за "свої" прізвища – з вашого дозволу їх не називатиму.

Про те, як Хацкевич сприйняв пропозицію, на яких "паспортних" засадах працюватиме в Україні, що думає про реальність виграшу Євро-2012, Андрія Шевченка та реакцію у Білорусі – читайте у наступному номері журналу "Країна", який надійде у продаж в п"ятницю, 12 лютого.

Нагадаємо, 1 лютого виконавчий комітет Федерації футболу України призначив наставника харківського "Металіста" Мирона Маркевича, 59 років, головним тренером національної збірної України. 41-річний Юрій Калитвинцев із "Динамо-2" працюватиме помічником. Обоє планують поєднувати роботу у збірній та своїх клубах.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич прийняв пропозицію Маркевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі