понеділок, 24 червня 2013 18:29

"Хачеріді так і не пояснив, які у нього до мене претензії" - Блохін

"Хачеріді так і не пояснив, які у нього до мене претензії" - Блохін
Блохін: "Хачеріді своєрідний хлопець". Фото: fcdnipro.ua

Наставник "Динамо" Олег Блохін прокоментував придбання клубом форварда збірної Конго Дьємерсі Мбокані.

"Думаю, атакуючий потенціал команди у нас хороший. Тепер, крім Брауна Ідейє, який рік чи півтора витягав безліч матчів, з'явився гравець, за яким ми давно спостерігали. Вважаю, що це хороший нападник, який відповідає рівню "Динамо", - сказав він.

"Враховуючи те, що ми вже зробили певні придбання, у нас залишилася ще одна покупка. Будемо вирішувати", - додав тренер.

Також Блохін прояснив ситуацію з Євгеном Хачеріді.

"У Жені є власна думка на всі аспекти. Не тільки по відношенню до Блохіна, але і по відношенню до гри, стосовно поведінки в цій самій грі. Женя - своєрідна людина. Я з ним розмовляв, але він так і не пояснив мені, з якого приводу у нього є претензії. Напевно, вся справа в дисципліні. Припустимо, з кимось було комфортно, а я вимагаю від нього більше дисципліни, більше зібраності, менше розмов на футбольному полі, які впливають на гру. Чим менше він буде розмовляти з суддями і розповідати, що їм робити, тим кращою буде ставати його гра. От і все", - резюмував Олег Блохін.

Зараз ви читаєте новину «"Хачеріді так і не пояснив, які у нього до мене претензії" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі