середа, 21 березня 2018 10:56

Гвоздик назвав бій із Амаром найгіршим у кар'єрі

Гвоздик назвав бій із Амаром найгіршим у кар'єрі
Переможець двобою Олександр Гвоздик. Фото AFP

Український чемпіон WBC Silver в напівважкій вазі Олександр Гвоздик назвав титульний бій з Мехді Амаром найгіршим в кар'єрі.

"Думаю, бій з Амаром - найгірший у моїй професійній кар'єрі. Не знаю, що сталося, і не хочу зараз виправдовуватися. Я був добре готовий, ми зробили багато роботи. Але важливо не скільки ти робиш, а що ти конкретно робиш. Можливо, я десь не виконав ту роботу, упустив якісь деталі", - розповів Олександр Гвоздик.

"Це був бій, коли фаворит показав із себе гіршого, а опонент – кращого. Але треба віддати належне Амару - добре попрацював в той вечір і здорово боровся, незважаючи на прогнози вболівальників та експертів. Я недооцінив його. Я подивився три або чотири його двобої, але в наш вечір він діяв інакше. І був суттєво в кращій формі".

Чемпіон має тиждень для відновлення, а потім буде перелаштовувати тренування, щоб виправити помилки і покращити спортивну форму.

"До Канади не поїду, буду дивитися бій Стівенсона і Джека по телевізору. Тут все залежить від форми Стівенсона, адже він вже немолодий для спорту. Не думаю, що він живе в спортзалі. Але саме він може здивувати в двобої."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український боксер Гвоздик став чемпіоном світу у напівважкій вазі.

19 травня в канадському Монреалі місцевий боксер Адоніс Стівенсон проведе черговий захист титулу Всесвітньої боксерської ради проти шведа Баду Джека. З переможцем цього двобою восени має зустрітись Олександр Гвоздик.

Зараз ви читаєте новину «Гвоздик назвав бій із Амаром найгіршим у кар'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі