середа, 26 липня 2017 13:56

Гвардіола витратив фантастичну суму на трансфери

Гвардіола витратив фантастичну суму на трансфери
Гвардіола назвав божевільними суми, які витрачаються на трансфери спортсменів

Клуби, які очолював нинішній тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола, в цілому витратили €998,4 млн на підписання нових гравців. Про це повідомляє Marca.

З літа 2016 року, коли фахівець очолив англійську команду, керівництво "Сіті" витратило €453 млн на трансфери. При цьому найдорожчий перехід гравця в кар'єрі Гвардіоли був у "Барселоні". 2009 року каталонці придбали нападника Златана Ібрагімовича за 69,5 мільйона євро.

Фахівець, який почав тренувати спортсменів 2008-го, витратив більшу частину коштів на воротарів і захисників - €436 млн. Ще €180 млн коштували півзахисники. За гравців лінії атаки в цілому віддали €382 млн.

26 липня Гвардіола назвав божевільними суми, які витрачаються на трансфери спортсменів. Він зазначив, що два-три роки тому "було неможливо уявити, щоб хтось міг витратити 100 мільйонів євро на футболіста", хоча тепер клуби купують гравців і дорожче. При цьому 24 липня "Сіті" завершив рекордний за вартістю захисника трансфер, підписавши Бенжамена Менді з "Монако" за €57,5 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік тому Мессі хотів піти з "Барселони" - ЗМІ

За роки тренерської кар'єри Гвардіола очолював "Барселону", мюнхенську "Баварію" і "Манчестер Сіті".

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола витратив фантастичну суму на трансфери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі