пʼятниця, 05 червня 2009 16:27

Гвардіола відхилив прибуткову пропозицію "Барселони"

Гвардіола відхилив прибуткову пропозицію "Барселони"

Не виключено, що Хосеп Гвардіола, який виграв з "Барселоною" три трофеї в сезоні залишиться на "Камп Ноу" після закінчення наступного сезону. Але Гвардіола чинитиме опір всім спробам прив"язати його до "Барселони" довгостроковим контрактом.

Президент клубу Жоан Лапорта підтвердив, що тренер і весь його штаб отримають нові пропозиції після безпрецедентного сезону, в якому "Барса" виграла чемпіонат Іспанії, Кубок Короля і Лігу чемпіонів.

Гвардіола ж наполягає, що він поки задоволений своїм контрактом, підписаним до 2010 року. Саме через рік він буде готовий обговорювати доцільність свого перебування на "Камп Ноу" надалі.

"Ми запропонували Гвардіолі і всьому тренерському штабу продовжити контракти ще на рік, - заявив Лапорта. Не дивлячись на дуже вигідну і прибуткову пропозицію, Гвардіола хоче зберегти незалежність від клубного керівництва. Вибори президента в "Барсі" пройдуть наступного літа, і Пеп чудово розуміє, що може не вписатися в плани нового керівництва. Аналогічно, якщо Гвардіолі не сподобаються нові президентські плани, він може залишити клуб без яких-небудь ускладнень.

Не виключено також, що Пеп просто набиває собі ціну. Після тріумфу в нинішньому сезоні ціна на його послуги зросла до небес. Так, "Барса" запропонувала йому вигідніші умови, але завжди знайдуться клуби, типу "Челсі" або "Манчестер Сіті", готові озолотити будь-якого успішного тренера з ім"ям.

За матеріалами Террикон, Goal.com.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола відхилив прибуткову пропозицію "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі